echowebstore

Nu ook online verkoop!

Free Shipping GRATIS VERZENDING / voor bestellingen boven € 100

100% Money Back Guarantee NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Exclusive Club EXCLUSIEVE KLEDING / BESTEL VANDAAG!!

Rob Jacobs Mannenmode
Ganzepoortstraat 21
4461 JX  GOES
Telefoon : 0113-213329
KvK-nummer : 50109146
BTW-nummer : NL070818782D01

Verzenden

Rob Jacobs Mannenmode verzendt met PostNL. PostNL biedt maximale service en bezorgt op elk gewenst adres, thuis of op uw werk. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail met daarin het Track & Trace nummer van uw bestelling.

Uw bestelling is vanaf dat moment eenvoudig te volgen met dit unieke Track & Trace nummer via https://mijnpakket.postnl.nl/inbox.

Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw bestelling naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft daar drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

Ons advies: als u niet vaak thuis bent, laat uw bestelling dan op uw werk, bij uw buren, bij familie of kennissen afleveren.

Wij verzenden bestellingen boven € 100,- zonder extra kosten en voor bestellingen van minder dan € 100,- brengen wij € 6,75 in rekening.

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zonder extra kosten in onze winkel af te halen. Vanuit de winkel wordt er dan telefonisch of via e-mail contact met u opgenomen op het moment dat de bestelling voor u gereed ligt.

Let op: wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (paspoort, ID card of rijbewijs), samen met de bevestiging van uw bestelling die u eerder per e-mail heeft ontvangen.

 

Bestellingen worden

Verzendkosten zijn € 6,75, maar voor bestellingen vanaf € 100,- brengen we geen verzendkosten in rekening.

Veilig betalen met

Deelnemende banken:

         
         

 

Payment Service Provider

Sisow is onze Collecterende Payment Service Provider (CPSP) en handelt de iDeal betalingen voor ons af in een beveiligde internetomgeving.