echowebstore

Nu ook online verkoop!

Free Shipping GRATIS VERZENDING / voor bestellingen boven € 100

100% Money Back Guarantee NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Exclusive Club EXCLUSIEVE KLEDING / BESTEL VANDAAG!!

Rob Jacobs Mannenmode
Ganzepoortstraat 21
4461 JX  GOES
Telefoon : 0113-213329
KvK-nummer : 50109146
BTW-nummer : NL070818782D01

Levering

Levering? Zo spoedig mogelijk!

Leveringen vinden plaats op het door de koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.

Als uw bestelformulier volledig en correct is ingevuld, heeft u uw bestelling, normaal gesproken, binnen enkele werkdagen in huis (PostNL). Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij Rob Jacobs Mannenmode.

Rob Jacobs Mannenmode bezorgt uw internetbestelling door heel Nederland en garandeert in ieder geval levering binnen 30 dagen. Wordt die termijn overschreden, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van. Wilt u vervolgens de koop ongedaan maken, dan wordt de koopovereenkomst kosteloos ontbonden. Rob Jacobs Mannenmode stort dan het door u betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen na het verbreken van de koopovereenkomst plaats, volledig terug.

Afhalen in de winkel

Wanneer u er voor heeft gekozen om uw bestelling af te halen, dan krijgt u vanuit de winkel een telefoontje of een e-mail op het moment dat de bestelling voor u gereed ligt.

Let op: wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (paspoort, ID card of rijbewijs), samen met de bevestiging van uw bestelling die u eerder per e-mail heeft ontvangen.

Bestellingen worden

Verzendkosten zijn € 6,75, maar voor bestellingen vanaf € 100,- brengen we geen verzendkosten in rekening.

Veilig betalen met

Deelnemende banken:

         
         

 

Payment Service Provider

Sisow is onze Collecterende Payment Service Provider (CPSP) en handelt de iDeal betalingen voor ons af in een beveiligde internetomgeving.