echowebstore

Nu ook online verkoop!

Free Shipping GRATIS VERZENDING / voor bestellingen boven € 100

100% Money Back Guarantee NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Exclusive Club EXCLUSIEVE KLEDING / BESTEL VANDAAG!!

Rob Jacobs Mannenmode
Ganzepoortstraat 21
4461 JX  GOES
Telefoon : 0113-213329
KvK-nummer : 50109146
BTW-nummer : NL070818782D01

Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Rob Jacobs Mannenmode. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rob Jacobs Mannenmode. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Rob Jacobs Mannenmode met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Rob Jacobs Mannenmode behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Rob Jacobs Mannenmode alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Rob Jacobs Mannenmode niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Rob Jacobs Mannenmode sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

 

Bestellingen worden

Verzendkosten zijn € 6,75, maar voor bestellingen vanaf € 100,- brengen we geen verzendkosten in rekening.

Veilig betalen met

Deelnemende banken:

         
         

 

Payment Service Provider

Sisow is onze Collecterende Payment Service Provider (CPSP) en handelt de iDeal betalingen voor ons af in een beveiligde internetomgeving.