Openingstijden

Maandag : 13.00 - 18.00 u
Dinsdag : 09.15 - 18.00 u
Woensdag : 09.15 - 18.00 u
Donderdag : 09.15 - 18.00 u
(koopavond) : 19.00 - 21.00 u
Vrijdag : 09.15 - 18.00 u
Zaterdag : 09.15 - 17.00 u

Contact info

Ganzepoortstraat 21
4461 JX  GOES
T: 0113-213329
F: 0113-211060
E: info@robjacobsmannenmode.nl

KvK: 50109146
BTW: NL070818782D01

Facebook Twitter RSS Google Plus Flickr

Bedrijfs & Promotiekleding

Havep
Websitewww.havep.com
Merken Havep

Havep heeft een breed en divers pakket bedrijfskleding voor uiteenlopende werksituaties dat op het gebied van kwaliteit, comfort en veiligheid voldoet aan de hoge eisen die u en wij hieraan stellen.

Websitewww.newwavesportswear.nl
Merken New Wave, Clique, Texas Bull
New Wave

New Wave is zonder twijfel een van de bekendste merken in de branche. Het staat bekend om zijn goede kwaliteit en design. Alhoewel de collectie niet zo groot is als andere merken, heeft het een uitgebreidere keuze uit business kleding, exclusieve hemden en club blazers. De New Wave collectie is opgebouwd uit duurdere exclusievere materialen en ontwerpen voor diegene die extra kwaliteit wil toevoegen.

Clique

Clique is de meest verkochte merkkleding in Europa. Het idee er achter is simpel maar daar tegen briljant: Een uitgebreide collectie kleding welke in alle behoefte kan voorzien wat betreft model en kleur. De Clique collectie bestaat uit werkkleding, vrijetijd sportkleding in modellen en kwaliteiten die lang actueel blijven. De Clique collectie is al langere tijd bekend en gewaardeerd door velen.

Texas Bull

Soms is het zoeken naar de meest simpele dingen het moeilijkst. Texas Bull lijkt misschien een merk zonder enige vorm van prestige, maar als u verder kijkt ziet u dat het een merk is dat precies levert waar het voor staat: een collectie met basis artikelen in een goede prijs/kwaliteit verhouding niet meer en minder. De kleding is perfect voor allerlei vragen om grote volumes.

Websitewww.textiel-trend-traders.nl
Merken Kustom kit, Sol’s, Slazenger, Fruit of The Loom, Hanes, US Basic, Regatta, Jerzees, Europe Trend Sports, Skimi Fit, Mantis, Best in Town, Promo Doro, Baleno, White Field, Anvil, Quadra, Mc Forsum, Henbury, Outer Bank, Wombat, It’s, Result, Fee Jays, Tombo, Picos, Stedman, Vossen Frottie, Russel Collection, Red, Xpres, Grizzly, Premier, Beech Field, Unknown, Bag Base, Centrix, PSI Member
Websitewww.triffic.com
Merken Triffic
Triffic

Triffic is een merk die vooral pilotenjack, parka’s en pantalons, body warmers, overalls, werkpakken, stofjassen, winteroveralls, thermo kleding, doorwerk kleding en signaal kleding heeft.

Websitewww.promotionalbrands.net
Merken Lemon & Soda, Gidan, Hanes, Stedman, Bella, Josh Bag
Websitewww.hejco.nl
Merken Hejco
Hejco

Hejco heeft iets unieks te bieden. De kwaliteit, werking en design zijn een sleutelbegrip .Hejco heeft vooral kleding voor mensen die werken bij de receptie in het restaurant of in de keuken.

Websitewww.greiff.de
Merken Gastro Moda, Greif
640
altio.pngatelier torino.jpgcarl gross.jpgchrist.gifcity of sails.pngculture.pngdaks.jpgdigel.pngeterna.pngfalke.pnggate one.jpggeox.pnghiltl.pnghom.pngimpulso.pngjupiter.jpglacoste.pnglyle en scott.pngmens.jpgmeyer.pngmilestone.jpgnavigare.gifolymp.jpgsail exp.pngsteinbock.jpgstenstrms.jpgvan-laack.png